Welkom

Al mijn hele leven ben ik gek van kerst. Vooral de tijd dat je er naar toe leeft. Als de boom wordt binnen gebracht begint de pret. De lichtjes in de boom hangen, de slingers en dan de ballen. Ook nu ben ik nog gek van kerst, misschien nog wel meer als vroeger. Deze blog gaat over alles wat met kerst te maken heeft. Recepten, versiering, leuke ideeen, mooie huizen, enz. Ik hoop dat jullie ervan zullen genieten, en misschien tot ziens.

donderdag 6 december 2012

Kerst in huis / Christmas in my home

 Zo het huis is klaar! Drie dagen ben ik bezig geweest. Ik was wel al een paar weken geleden begonnen met de voorbereidingen hoor. Tafelkleden naaien en deze kussens zelf maken. Dit zijn de dingen die ik het leukst vind. Zelf gemaakt.
Op de markt heb ik voor een paar euro een flinke lap stof
 gekocht en heb hier hoesjes van genaaid.

Op internet heb ik leuke vintage kerstplaatjes gezocht.

Bij Action heb ik transfer papier gekocht om het plaatje
op af te drukken. Daarna heb ik het er op gestreken en in de
hoeken met een stempel merry christmas erop gedrukt.
Leuk toch?!

Elke dag zal ik iets van mijn huis laten zien. Het is helemaal klaar
maar dan wordt deze blog te lang. Dus dag voor dag.

Ik had nog een stukje sloophout over. Wat zou ik daar mee kunnen doen?
Dat zien jullie morgen!

3 opmerkingen:

 1. Prachtige kussens heb je gemaakt....echt geweldig....ben heel benieuwd hoe alles gaat worden, ik ben zelf ook al druk bezig....lieve groet Marjon

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ik vind de kussens super maar nu wil ik ze ook maken maar ik kan de afbeeldingen niet vinden. zou jij ze naar mij kunnen toesturen bvd baukje

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. sorry voor de late reactie Baukje van der horst. Ik heb gezocht maar heb de plaatjes zelf ook niet meer. Maar leuke oude vintage Christmas pictures zijn makkelijk te vinden op internet. Ik hoop dat het lukt.
   groetjes Judith

   Verwijderen