Welkom

Al mijn hele leven ben ik gek van kerst. Vooral de tijd dat je er naar toe leeft. Als de boom wordt binnen gebracht begint de pret. De lichtjes in de boom hangen, de slingers en dan de ballen. Ook nu ben ik nog gek van kerst, misschien nog wel meer als vroeger. Deze blog gaat over alles wat met kerst te maken heeft. Recepten, versiering, leuke ideeen, mooie huizen, enz. Ik hoop dat jullie ervan zullen genieten, en misschien tot ziens.

woensdag 31 oktober 2012

Heerlijk, kerst komt er alweer aan


Op 5 oktober liep ik al met mijn kleinzoon in Intratuin. Zouden de kerstspullen er al staan? Wat een teleurstelling, er stond nog niets. Alleen een paar bomen. Maar nu staan de tuincentra al weer vol en heb ik er al drie bezocht.
De bewegende kerstfiguren doen het altijd goed bij kleine kinderen maar ook de grote mensen vinden het prachtig. Ik dus ook!

De kleine hoekjes worden steeds knusser en brengen je weer op nieuwe ideeën.

Alles rustig bekijken want misschien sla je per ongeluk iets over. Gelukkig heeft manlief erg veel geduld en vindt hij het net zo leuk als ik.


                                           Hier zou ik wel een nachtje in willen slapen.

Met tassen vol ben ik weer naar huis gegaan. Ik heb leuke ideeën opgedaan en weet hoe mijn boom er dit jaar uit moet gaan zien.....
Wit met bruin en wat natuurlijke dingen zoals hout, bont en dennenappels.

Een leuke tip! Bezoek eens tuincentrum de Driesprong
in Zoetermeer, dit is zeker een bezoekje waard rond kerst.

2 opmerkingen:

 1. Hi Judith, Thanks for visiting my blog and becoming a follower, now I'm returning the favor! I love the background on your blog - it's lovely.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Thanks for the compliments and for following my blog
   Greetings Judith

   Verwijderen